Porvoon OmaHammaslääkäri -vastaanotto avattu

OmaHammaslääkäri -ketju laajenee Porvooseen. Vuodesta 2008 Porvoossa toiminut Avia hammaslääkärit liittyi OmaHammaslääkäri -ketjuun. Vastaanotto muutti samalla uusiin avariin tiloihin aivan Porvoon keskustaan torin laidalle. Toiminta Porvoossa laajenee huomattavasti uusien hammaslääkäreiden, hoitohuoneiden ja digitaalisten röntgenpalveluiden myötä. "Uudet modernit tilat tarjoavat mahdollisuuden uusimman tekniikan käyttöön ja asiakkaiden palvelemiseen entistä paremmin", kertoo Porvoon vastaanoton johtava hammaslääkäri Antti Karkkola.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ja miellyttävän palvelukokemuksen. OmaHammaslääkäri on lämminhenkinen, yksilöllistä hammashoitoa tarjoava hammaslääkäriketju. Monipuolinen palveluvalikoima ulottuu korkeatasoisista perushammashoidon palveluista vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin.