OmaHammaslääkäri –ketju laajenee Rovaniemelle

Vuodesta 1984 Rovaniemellä toiminut Napapiirin Hammaslääkärikeskus on liittynyt OmaHammaslääkäri –ketjuun. Kyseessä on täyden palvelun hammaslääkäriasema, jossa työskentelee yleishammaslääkäreiden ja suuhygienistin lisäksi alan erikoisosaajia suukirurgian ja hampaiden oikomishoidon aloilta. Seitsemällä hoitohuoneella Rovaniemen vastaanotto on Pohjois-Suomen suurin yksityinen hammaslääkäriasema.

Asiakkaat saavat myös jatkossa palvelua tutuilta hammaslääkäreiltä ja hoitohenkilökunnalta. OmaHammaslääkäri -ketjuun liittymisen myötä vastaanotolla pystytään tarjoamaan asiakkaille  entistäkin laadukkaampaa palvelua, kuten monipuolisempia erikoishammaslääkäripalveluita ja radiologipalveluita.

OmaHammaslääkäri vastaanottoja on nyt seitsemällä paikkakunnalla, Rovaniemen lisäksi myös Helsingissä, Vantaalla, Porvoossa, Sipoossa, Nokialla ja Turussa.