Uusi OmaHammaslääkäri –vastaanotto Hämeenlinnaan

OmaHammaslääkäri –ketju avaa uuden toimipisteen Hämeenlinnaan. Toiminta käynnistyy neljässä hoitohuoneessa seitsemän hammaslääkärin voimin toukokuussa entisissä Hämeenlinnan Hammaslääkäripalvelun  tiloissa. Hämeenlinnassa jo aiemmin yksityisvastaanotoilla toimineet hammaslääkärit Richard Rydbeck, Anu Sarin-Arola, Marko Ahonen, Katriina Ahonen sekä erikoishammaslääkäri Marika Liljeqvist-Paavola aloittavat uudella vastaanotolla. Edellisten lisäksi uutta hammaslääkäritiimiä täydentää OmaHammaslääkäri  -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta. 

Hämeenlinnan Hammaslääkäripalvelu on vuonna 1973 aloittanut hammaslääkäriasema, jonka toinen perustaja, hammaslääkäri Pekka Eskola jatkaa toimintaa uudella vastaanotolla. Uusi vastaanotto varustetaan moderneilla hoitokoneilla ja muun muassa digitaalisella röntgenkuvantamispalvelulla. Vastaanotto sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, linja-autoasemaa vastapäätä.

”Onnistuimme rakentamaan Hämeenlinnaan loistavan tiimin. Asiakkaamme pääsevät nauttimaan laadukkaasta tekemisestä ja hyvästä palvelusta, sekä laajasta erikoishammaslääkäri osaamisesta, vankasta kokemuksesta, nuoruuden voimasta ja työn ilosta”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta. 

OmaHammaslääkäri vastaanottoja on nyt kahdeksalla paikkakunnalla, Hämeenlinnan lisäksi myös Helsingissä, Vantaalla, Porvoossa, Sipoossa, Nokialla, Turussa ja Rovaniemellä.