OmaHammaslääkäri ja Finnair aloittavat yhteistyön

OmaHammaslääkäri aloittaa yhteistyön Finnair Plus- ohjelman kanssa. OmaHammaslääkäri –ketjun asiakkaat saavat Finnair Plus –pisteitä hampaiden ensitarkastuksesta ja tehovalkaisusta. OmaHammaslääkäri –ketjun ja Finnair Plus –ohjelman välinen yhteistyö laajentuu tulevaisuudessa mahdollisesti myös muihin hammashoidollisiin palveluihin.

"Haluamme Plus-pisteiden keräämisen ja käyttämisen olevan mahdollisimman monipuolista. Partnerivalikoima laajenee jatkuvasti erityisesti kotimaisilla markkinoilla tarjoten asiakkaillemme etuja monilta eri aloilta. Suun terveydenhuollon palvelut ovat tärkeä lisä valikoimaamme ja yhteistyö OmaHammaslääkäri -vastaanottojen kanssa on tärkeä avaus terveyspalveluiden osalta”, kertoo Mikko Tuomainen, Head of Internet Sales & Loyalty Programs Finnairilta.

”OmaHammaslääkäri –ketjun kasvaessa valtakunnalliseksi haluamme solmia yhteistyösopimuksia johtavien suomalaisten yritysten kanssa. Finnair Plus –yhteistyö tuo meille merkittävää näkyvyyttä ja asiakkaillemme monipuolisia etuja”, jatkaa Perttu Rönkkö, OmaHammaslääkäri –ketjun liiketoimintajohtaja.