Uusi OmaHammaslääkäri –vastaanotto Helsingin ydinkeskustaan

OmaHammaslääkäri –ketju avaa uuden toimipisteen Helsingin keskustaan, Eteläesplanadille. Toiminta käynnistyy 5 hoitohuoneessa 11 hammaslääkärin voimin toukokuussa entisissä Hammaslääkäriasema Plusdentin tiloissa. Plusdentin hammaslääkärit Susanna Hublin-Väisänen, Mikko Immonen, Sonja Jäntti, Maria Kouzmina, Merja Käär, Marja Närvä, Timo Puumalainen ja Thomas Thottungal jatkavat uudella vastaanotolla. Edellisten lisäksi uutta hammaslääkäritiimiä täydentävät hammaslääkäri Seppo Eskola, erikoishammaslääkäri Jarmo Lehtimäki ja OmaHammaslääkäri  -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta.

Hammaslääkäriasema Plusdent on vuonna 1986 aloittanut hammaslääkäriasema, jonka perustaja hammaslääkäri Timo Puumalainen jatkaa toimintaa uudella vastaanotolla.

”Vastaanoton keskeinen sijainti Esplanadilla aivan Helsingin ydinkeskustassa tarjoaa mainiot puitteet laadukkaalle palvelulle lähellä asiakkaitamme. Vastaanoton monitaitoinen työyhteisö mahdollistaa joustavan tiimityön ja hyvän henkilökohtaisen palvelun, mitkä ovat toimintamme kulmakivet.”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta. 

OmaHammaslääkäri vastaanottoja on nyt yhteensä yhdeksän –  Esplanadin lisäksi myös Helsingin Hakaniemessä, Hämeenlinnassa, Vantaalla, Porvoossa, Sipoossa, Nokialla, Turussa ja Rovaniemellä.