Valokuvanäyttely Hämeenlinnan vastaanoton taidegalleriassa

Avaamme 8.6. Hämeenlinnan vastaanotolle valokuvaaja Terho Aallon näyttelyn. Näyttely on avoinna 3.9.2012 asti.

Hämeenlinnalainen valokuvaaja Terho Aalto (s. 1953 Helsingin pitäjässä) valmistui valokuvaajaksi
Taideteollisen korkeakoulun koulutuskeskuksesta 1986. Aalto on työskennellyt vuodesta 1984 Hämeen
Sanomissa valokuvaajana. Viimeisin yksityisnäyttely ”Sokea piste” GalleriaKONEessa  v. 2011, “Matka Maahan –Voyage to the Ground” oli esillä Hämeenlinnan kulttuurikeskuksessa vuonna 2003 ja vuonna 2004 Vaasassa /Galleria Ibis sekä Tampereella / Valokuvakeskus Nykyaika.

Terho Aalto on hakeutunut mielellään yhteistyöprojekteihin eri taiteenalojen tekijöiden kanssa niin kotimaassakuin ulkomaillakin. Aallon kuvia on ollut mukana monissa yhteisnäyttelyissä ja kansainvälisissä projekteissa,mm. “Design and Photo from Häme Region” Szolnok Unkari, Celle Saksa 2007; monitaideteos “Punainen Hirvi” Hämeenlinnan kulttuuritukku 2004 ja Riihimäen Voimala 2009; “Lootuksen kukka, taidetta Vietnamista” Hämeenlinnan taidemuseo, Wäinö Aaltosen museo, Turku, Sinebrychoffin museo, Helsinki 2005; “Jossain on aina aamu” Sinebrychoffin taidemuseo 2000; “Äänen viisi kehää” Nykytaiteen museo, Helsinki 1996; “Salainen puutarha” Hämeenlinnan taidemuseo 1991.