Uusi vastaanotto Uuteenkaupunkiin

Uusi OmaHammaslääkäri -vastaanotto avautuu entisen hammaslääkäriasema Hammaskolmio Oy:n tiloissa. Uudessakaupungissa toimivalla vastaanotolla on neljä hoitohuonetta, ja entisen Hammaskolmion hammaslääkärit Merja Kerkola, Minna Kinnala-Viinikkala, Pertti Simola ja Pentti Nokkala sekä suuhygienistit Lisbet Palmroos ja Katja Rinne jatkavat uudella vastaanotolla.

Toimintaa laajennetaan avaamalla uusi hoitohuone uusien hammaslääkärien vahvistaessa nykyistä hoitotiimiä. Hammaslääkäriasema Hammaskolmio on vuonna 1978 toimintansa aloittanut hammaslääkäriasema, joka tarjoaa kattavat hammashoidolliset palvelut. ”Vastaanoton taitava tiimi ja monipuoliset palvelut, mm. vastaanotolla tehtävät keraamiset paikat, implanttihoidot ja kokoleuan röntgen kuvantaminen mahdollistavat laadukkaan ja henkilökohtaisen palvelun”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta.”Olemme tyytyväisiä saadessamme tueksemme valtakunnallisen ketjun vastaanottomme kehittämiseen", toteaa puolestaan vastaanoton vastaavana hammaslääkärinä jatkava Pertti Simola.  

OmaHammaslääkäri  -ketjuun kuuluu Uudenkaupungin vastaanoton myötä yhteensä yksitoista vastaanottoa. OmaHammaslääkäri -ketjun muut vastaanotot toimivat Helsingin Hakaniemessä ja Esplanadilla, Hämeenlinnassa, Parolassa, Vantaalla, Porvoossa, Sipoossa, Nokialla, Turussa ja Rovaniemellä.