Mediverkko Hammaslääkäripalvelut Oy:lle myönnetty laatusertifikaatti

Qualitor on myöntänyt Mediverkko Hammaslääkäripalvelut Oy:n toiminnalle ISO 9001:2008 mukaisen laatusertifikaatin. Mediverkko Hammaslääkäripalveluille myönnetty sertifikaatti kattaa yksityishammaslääkäripalveluja tarjoavan OmaHammaslääkäri –ketjun ja Mediverkon kunta-asiakkaille tarjoamat hammaslääkäripalvelut.

”Mediverkon toimintaa on alusta asti ohjannut voimakas panostus laadukkaaseen toimintaan ja laatujärjestelmää on kehitetty määrätietoisesti eteenpäin. Korkealaatuinen asiakaspalvelumme näkyy myös erinomaisina tuloksina asiakastyytyväisyyskyselyissämme.”, toteaa toimitusjohtaja Perttu Rönkkö.

Mediverkolla on 11 OmaHammaslääkäri –yksityisvastaanottoa, jotka toimivat Helsingin Hakaniemessä ja Esplanadilla, Hämeenlinnassa, Parolassa, Vantaalla, Porvoossa, Sipoossa, Nokialla, Turussa, Rovaniemellä ja Uudessakaupungissa. Mediverkkolle ulkoistettuja suun terveydenhuollon yksiköitä on Helsingissä Vironniemellä ja Vuosaaressa sekä Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella, johon kuuluvat Alajärven, Lehtimäen, Soinin ja Vimpelin toimipisteet.

Lisätietoja:
Perttu Rönkkö, Toimitusjohtaja, Mediverkko Hammaslääkäripalvelut Oy, perttu.ronkko@mediverkko.fi