OmaHammaslääkäri avaa ovensa Tampereella marraskuussa

OmaHammaslääkäri -ketju laajenee marraskuussa uudella toimipisteellä Tampereelle. Vastaanotto sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Hämeenkadulla. Uusi seitsemän hoitohuonetta ja hammaslaboratorion käsittävä vastaanotto on toistaiseksi suurin OmaHammaslääkäri -ketjun toimipiste.

Tampereen vastaanoton henkilökunta koostuu paikallisista suun terveydenhuollon ammattilaisista. ”Panostamme paikallisiin osaajiin ja vankkaan kokemukseen kaikilla vastaanotoillamme. Uusi vastaanotto on otettu ilolla vastaan Tampereen hammashuollon ammattilaisten keskuudessa. Tampereen tiimimme koostuu kokeneista yleis- ja erikoishammaslääkäreistä. Haluamme panostaa OmaHammaslääkäri -vastaanotoilla erityisesti henkilökohtaiseen ja miellyttävään palvelukokemukseen sekä kestäviin potilas-hammaslääkäri -suhteisiin. Yksilöllisyys, asiakkaan huomioiminen ja kokonaisvaltainen hoito ovat meille erityisen tärkeitä asioita", kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtaja Erkki Virta.