Uusi vastaanotto Jyväskylään

OmaHammaslääkäri-ketju laajenee huhtikuussa Jyväskylään. Mediverkko Hammaslääkäripalvelut Oy on ostanut pitkään tiloissa toimineen ja vakiintuneen asiakaskannan omaavan Jyväskeskuksen Hammashuolto Oy:n liiketoiminnan. Vastaanotto sijaitsee kävelykadulla Jyväskeskuksen ostoskeskuksessa. Jyväskeskuksen Hammashuolto Oy:n hammaslääkärit jatkavat OmaHammaslääkäri nimellä toimintaa jatkavalla vastaanotolla. Olemassa olevan henkilökunnan lisäksi tiimiin liittyy myös uusia hammaslääkäreitä, ja tilat uusitaan sekä toimintaa laajennetaan. Samoissa tiloissa toimii myös hammaslaboratorio sekä erikoishammasteknikko.

Jyväskylän vastaanoton henkilökunta koostuu paikallisista suun terveydenhuollon ammattilaisista. ”Vastaanotolla on kokenut ja taitava paikallinen tiimi ja laaja osaaminen erityisesti proteettiseen hoitoon, purennan kuntoutukseen sekä esteettiseen hammashoitoon. Jyväskylässä, kuten kaikilla vastaanotoillamme, panostamme paikallisiin osaajiin, vankkaan kokemukseen, ja sopivasti myös nuoruuden intoon. Kiinnitämme OmaHammaslääkäri vastaanotoilla huomioita erityisesti henkilökohtaiseen ja miellyttävään palvelukokemukseen sekä kestäviin potilas-hammaslääkärisuhteisiin. Yksilöllisyys, asiakkaan huomioinen ja kokonaisvaltainen hoito ovat meille erityisen tärkeitä asioita” kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta.

Mediverkon nopeasti laajentuvaan OmaHammaslääkäri -ketjuun kuuluu Jyväskylän vastaanoton myötä yhteensä 13 vastaanottoa. OmaHammaslääkäri -ketjun muut vastaanotot toimivat Helsingin Hakaniemessä ja Esplanadilla, Hämeenlinnassa, Parolassa, Vantaalla, Porvoossa, Sipoossa, Nokialla, Turussa, Tampereella, Uudessakaupungissa ja Rovaniemellä. Mediverkon suun terveydenhuollon palveluihin kuuluvat yksityisvastaanottojen lisäksi myös Hyvä Hammas Hammaslaboratoriot, sekä palvelut kunta-asiakkaille. Kunta-asiakkaille tuotettavia palveluita ovat muun muassa hammashoitolat, päivystyspalvelut, jononpurku, palvelusetelit ja maksusitoumukset, sekä hammaslääkäreiden ja hammashoitajien vuokraus.

Lisätietoja:
Erkki Virta, Johtava hammaslääkäri, OmaHammaslääkäri, erkki.virta@mediverkko.fi, p. 0400 196 766, omahammaslaakari.fi