OmaHammaslääkäri avaa vastaanoton Pasilaan

OmaHammaslääkäri avaa uuden vastaanoton toukokuussa Pasilaan. Mediverkko Hammaslääkäripalvelut Oy on ostanut Pasilan Hammaslääkäriasema Oy:n koko osakekannan.. Pasilan vastaanotolla on kolme hoitohuonetta ja vakiintunut asiakaskunta. Pasilan Hammaslääkäriaseman hammaslääkärit Päivi Vanhanen, Anna-Maija Partanen, Heidi Heikkola, Suvi-Tuuli Vílen sekä muu henkilökunta jatkavat OmaHammaslääkäri Helsinki Pasila -nimellä toimintaa jatkavalla vastaanotolla.

”Pasilan vastaanotto on toiminut samoissa tiloissa vuodesta 1975 ja lunastanut pitkäjänteisellä ja laadukkaalla palvelulla ja hoitotyöllä uskollisen ja vakiintuneen asiakaskunnan. Vastaanotolla on kokenut ja taitava tiimi, jossa korostuu kaikessa tekemisessä juuri ne toiminnan arvot, joita vaalimme kaikilla OmaHammaslääkäri -ketjun vastaanotoilla; paikalliset ja sitoutuneet työntekijät, koko vastaanottotiimin saumaton yhteistyö ja keskinäinen arvostus, työssä viihtyminen, asiakkaiden yksilöllinen huomioiminen sekä laadukas kokonaisvaltainen hammashoito. Pasila myös täydentää erinomaisesti pääkaupunkiseudun vastaanottoverkostoamme”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta.

Lisätietoja:
Erkki Virta, johtava hammaslääkäri, OmaHammaslääkäri, puh. 0400 196 766, erkki.virta@mediverkko.fi
Jon Ahllund, operatiivinen johtaja, OmaHammaslääkäri, puh. 0400 869 365, jon.ahllund@mediverkko.fi