Uusi OmaHammaslääkäri -vastaanotto Mannerheimintielle

OmaHammaslääkäri avaa uuden vastaanoton toukokuussa Mannerheimintielle. Mediverkko Hammaslääkäripalvelut Oy on ostanut Mannerheimintien Hammaslääkärikeskuksen liiketoiminnan ja täydentää näin pääkaupunkiseudun OmaHammaslääkäri –ketjun vastaanottoverkostoaan. OmaHammaslääkäri Helsinki Mannerheimintie nimellä 1.5. alkaen toimintaa jatkavalla vastaanotolla on viisi hoitohuonetta. Tutut hammaslääkärit sekä muu henkilökunta palvelevat jatkossakin vastaanoton vakiintunutta ja tulevaa asiakaskuntaa.

”Mannerheimintien Hammaslääkärikeskus aloitti toimintansa vuonna 1992 ja on lunastanut pitkäjänteisellä ja laadukkaalla palvelulla paikkansa Helsingin ydinkeskustassa. Mannerheimintien vastaanotto istuu erinomaisesti OmaHammaslääkäri -vastaanottojen verkostoon, sillä vastaanotolla arvostetaan vastaanottotiimin saumatonta yhteistyötä, työssä viihtymistä, ja asiakkaiden huomiointia yksilöllisine tarpeineen”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta.

Mediverkon nopeasti laajentuvaan OmaHammaslääkäri -ketjuun kuuluu Mannerheimintien vastaanoton myötä yhteensä 15 vastaanottoa. OmaHammaslääkäri -ketjun muut vastaanotot toimivat Helsingissä Esplanadilla, Hakaniemessä ja Pasilassa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Parolassa, Vantaalla, Porvoossa, Sipoossa, Nokialla, Turussa, Tampereella, Uudessakaupungissa ja Rovaniemellä. Mediverkon suun terveydenhuollon palveluihin kuuluvat yksityisvastaanottojen lisäksi myös Hyvä Hammas Hammaslaboratoriot, sekä palvelut kunta-asiakkaille. Kunta-asiakkaille tuotettavia palveluita ovat muun muassa hammashoitolat, päivystyspalvelut, jononpurku, palvelusetelit ja maksusitoumukset, sekä hammaslääkäreiden ja hammashoitajien vuokraus.

Lisätietoja:
Erkki Virta, johtava hammaslääkäri, OmaHammaslääkäri, puh. 0400 196 766, erkki.virta@mediverkko.fi
Jon Ahllund, operatiivinen johtaja, puh. 0400 869 365, jon.ahllund@mediverkko.fi