Uusi OmaHammaslääkäri -vastaanotto Seinäjoelle

OmaHammaslääkäri –ketju laajenee elokuussa uudella toimipisteellä Seinäjoelle ja täydentää näin valtakunnallista vastaanottoverkostoaan. Vastaanotto sijaitsee Seinäjoen keskustassa Keskuskadulla.  Uusi viiden hoitohuoneen vastaanotto on kuudestoista OmaHammaslääkäri –ketjun toimipiste.

”Seinäjoen OmaHammaslääkäri vastaanotto istuu erinomaisesti OmaHammaslääkäri -vastaanottojen verkostoon, sillä vastaanoton kokenut paikallinen tiimi arvostaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimista, saumatonta yhteistyötä ja työssä viihtymistä. Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia saadessamme tällaisen huipputiimin joukkoomme”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta. Toiminta käynnistyy täysin uusissa tiloissa ja vastaanotto on varustettu moderneilla hammashoidon laitteilla.