OmaHammaslääkäri -ketju avaa suun terveydenhuollon huippuyksikön Vantaan Tikkurilaan

OmaHammaslääkäri –ketju avaa uusimmalla teknologialla varustetun huippuosaajien hammaslääkärikeskuksen syyskuun alussa Vantaan Tikkurilaan. Toiminta käynnistyy täysin uusissa tiloissa ja vastaanotto on varustettu uusimmalla teknologialla ja hammashoidon laitteilla. Uusi kuuden hoitoyksikön vastaanotto on nopeasti laajentuvan ketjun 17 toimipiste ja vastaanotolla on valmius palvella uusien ja vanhojen asiakkaiden lisäksi myös pääkaupunkiseudun muita hammaslääkäreitä ja heidän asiakkaitaan. Vastaanotolla on muun muassa kartiokeilatomografialaitteisto, jolla saadaan kolmiulotteisia leikekuvia esimerkiksi hammasimplanttien suunnittelua varten. Lisäksi vastaanotolla on digitaalitekniikkaan pohjautuva CAD-CAM-laitteisto kiinteiden proteettisten rakenteiden valmistamiseen sekä alan huippuammattilaisten tiimi valmiina toteuttamaan tarvittavat kokonaisvaltaiset pienemmät ja isommat purennan kuntouttamisen edellyttämät toimenpiteet.

”Tikkurilan OmaHammaslääkäri -vastaanotto täydentää erinomaisesti OmaHammaslääkäri -vastaanottojen verkostoa. Erityisen hienoa on saada vastaanotolle todella kokenut ja laajan erikoisosaamisen omaava laajasti arvostettu paikallinen tiimi, jolle korkea hoidon laatu, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioiminen ja saumaton yhteistyö ovat ykkösasioita. Olemme erityisen tyytyväisiä ja iloisia saadessamme tällaisen huipputiimin joukkoomme. Lisäksi vastaanotto tulee olemaan teknisiltä ratkaisuiltaan ja laitteistoltaan maan kärkiyksikkö”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta.

Lisätietoja antaa:
Erkki Virta, OmaHammaslääkäri –ketju, johtava hammaslääkäri, puh. 0400 196 766, erkki.virta@mediverkko.fi
Jon Ahllund, OmaHammaslääkäri –ketju, operatiivinen johtaja, puh. 0400 869 365, jon.ahllund@mediverkko.fi