Sari Bremerin taidenäyttely Mannerheimintiellä 9.10.2015 asti

Sari Bremerin taidenäyttelyyn voi tutustua Mannerheimintien vastaanotolla aina lokakuulle 2015 asti. Näin taiteilija kuvailee töitään ja työskentelyään: ’Minulle kuva on kaikista tärkein ja tekniikka vain toteuttamistapa, jolla pystyn esittämään sen, minkä haluan. Koen onnistuneeni, jos teoksen tekotapa ei vie huomiota itse kuvalta. Olen tehnyt teokset monivärimetalligrafiikan menetelmällä, jossa kuva syövytetään 2–3 kuparilevylle, joista se painetaan paperille. Tekniikka on haastava ja aikaa vievä, sillä kaikki vaiheet tehdään käsityönä. Valmiista kuparilaatasta voi vedostaa useita vedoksia. Yhden työn vedostaminen voi kestää useamman tunnin. Teen kaikki metalligrafiikan vedokseni itse, sillä vedostaminen on minulle tärkeä osa luomista.’

Sari Bremerin teokset ovat muotokieleltään vaikuttavia. Monikerroksellisuus luo teoksiin syvyyttä ja vahvuutta. Bremerin vivahteikas visuaalinen kerronta kuljettaa katselijan ajatukset omaperäisen lempeästi kohti uusia, satumaisia todellisuuksia. Bremer on kokopäiväinen helsinkiläinen taiteilija, joka on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä sekä osallistunut kymmeniin ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla. Sarin töitä on esillä useissa julkisissa tiloissa sekä lukuisissa kokoelmissa.

""