Jarmo Palolan taidenäyttely Tikkurilassa

Jarmo Palolan teoksia on esillä Tikkurilan vastaanotolla 13.11.2015 saakka. Tervetuloa tutustumaan! Näin taitelija kuvailee näyhttelyn teoksia: ”Niin kuin kaikki elollinen luonnossa, pyrin selvittämään suhdetta itseeni ja ympäröivään todellisuuteen. Taidemaalaus on välineenäni tässä prosessissa ja maisema keskeisin visuaalinen viitekehykseni. Sen kautta projisoin ajatuksiani ja mielikuviani teoksiksi. Esillä olevat teokset käsittelevät kokemuksiani viime vuosina tekemistäni retkistä Pohjois-Norjan Ruijaan sekä Pohjois-Karjalan tasavaltaan Venäjällä. Näiden alueiden erämainen luonne puhuttelee minua. Viipyily koskemattomilla erämaa-alueilla on kokemuksellisesti ristiriitainen, samaan aikaan läsnä oleva ja toisaalta ulkopuolinen. Tästä syystä olen yhdistänyt teoksissani maalauksen ja valokuvan estetiikkaa, ilmaisullisuutta ja dokumentaarisuutta. Käyttämäni mediumi on öljyväri mdf-levylle.”

JARMO PALOLA (s.1970) on espoolainen kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Espoossa. Hän on opiskellut Taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä ja pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin vuodesta 1992 alkaen. Palola on Taidemaalariliiton ja Espoon kuvataiteilijat ry:n jäsen.

 

""