OmaHammaslääkäri laajenee Kuopioon

Kuopion Hammasklinikka jatkaa OmaHammaslääkäri -vastanottona maaliskuun alusta alkaen. OmaHammaslääkäri aloittaa samalla yhteistyön samoissa tiloissa Kuopion vastaanoton kanssa toimivan Esteettisen Hammashoidon Klinikan kanssa, joka on Suomen johtava esteettisen hammashoidon toimija alallaan.

”Kuopion Hammasklinikka on markkina-alueellaan voimakkaasti kasvava, tunnettu ja toimintaperiaatteiltaan arvostettu hammaslääkärivastaanotto. Lisäksi samoissa tiloissa toimiva Esteettisen Hammashoidon klinikka on omalla erityisosaamisalueellaan saavuttanut maan kärkiaseman. Kuopion vastaanotto sopii täydellisesti OmaHammaslääkäri -vastaanottojen verkostoon, sillä vastaanoton dynaaminen ja laajan ammattiosaamisen omaava paikallinen tiimi arvostaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimista, saumatonta yhteistyötä ja työssä viihtymistä. Kuopio on myös ammattikuntamme kouluttamisalueena yksi päämarkkina-alueistamme, jonne haluamme vahvasti integroitua. Vahvana tulevaisuuden lisäarvona näemme yhteistyön Esteettisen Hammashoidon Klinikan kanssa, mikä mahdollistaa näiden huippupalvelujen laajemman tarjoamisen OmaHammaslääkäri -vastaanottojen yhteydessä. Esteettisen hammashoidon palvelut laajenevat aluksi Helsinkiin OmaHammaslääkäri Esplanadin vastaanotolle. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja vilpittömästi iloisia saadessamme Kuopion huipputiimin joukkoomme!”, kertoo OmaHammaslääkäri -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta