OmaHammaslääkärin verkkosivut ja verkkoajanvaraus uudistuivat

OmaHammaslääkärin nettisivut uudistuivat

OmaHammaslääkärin nettisivut ovat uudistuneet. Uusien sivujen kehityksen pohjana käytettiin asiakkailta saatua palautetta.

”Ennen projektin alkua meille oli selvää, että asiakkaillemme on tärkeää löytää helposti ja nopeasti tietoa hampaiden palveluista, itselle tuttu hammaslääkäri ja hintatiedot. Myös ajanvaraus pitää sujua asiakkaan valitsemalla laitteella helposti.”, kertoo myynti- ja kehitysjohtaja Kari Mäkipää.

Uusi nettisivusto tuokin hammashoidon palvelut käytettäviksi eri päätelaitteille. Näin asiakas löytää tarvitsemansa tiedon tai vapaan hammaslääkäriajan missä tahansa käytti hän tietokonetta, tablettia ja älypuhelinta.

Kun uusi nettisivusto oli tekeillä, keräsimme asiakasraadiltamme palautetta. Saimme selkeän viestin, että asiakkaamme pitivät uusien sivujen raikkaudesta ja käytettävyydestä. Muutostoiveitakin tuli, ja niiden perusteella yksinkertaistimme sivuja suunnitellusta. Nyt pääosassa sivulla ovat ajanvaraus, palvelut ja hammaslääkärit.

OmaHammaslääkärin verkkoajanvaraus uudistui

Nettisivujen lisäksi uudistimme myös verkkoajanvarausohjelman, joka on integroitu Mehiläisen hiljan uudistettuun verkkoajanvarausohjelmaan. Ohjelman suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota käytettävyyteen ja asiantuntijoiden hakuihin.

”Vanhassa verkkoajanvarauksessa vapaiden aikojen löytäminen oli hankalampaa, mutta uusi ajanvaraus antaa mahdollisuuden etsiä aikoja palvelun, asiantuntijan tai toimipisteen mukaan. ”, kertoo operatiivinen johtaja Jon Ahllund.

Auta meitä kehittämään nettisivuja

Uudistuneet nettisivut kehittyvät asiakkailta saadun palautteen perusteella jatkossakin. Sivustolle luodaan lisää suun terveyteen liittyvää tietoa ja ajankohtaisia asioita.

Toivomme, että kerrot meille, mitä tietoa sinä kaipaat sivuilta? Miten sivusto auttaisi sinua varaamaan ajan helpommin tai löytämään sopivat asiantuntijan tai toimipisteen?

Annathan palautteesi sivulla olevalla palautelomakkeella.