Taidenäyttely Iso Omenan vastaanotolla

nayttely_iso-omena

Espoon Iso Omenan vastaanotolla on esillä taiteilija Sari Bremerin teoksia 30.11.2016-24.11.2017 välisen ajan.

Sari Bremerin teokset ovat muotokieleltään vaikuttavia. Monikerroksellisuus luo teoksiin syvyyttä ja vahvuutta. Bremerin vivahteikas visuaalinen kerronta kuljettaa katselijan ajatukset omaperäisen lempeästi kohti uusia, satumaisia todellisuuksia. Bremer on kokopäiväinen helsinkiläinen taiteilija, joka on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä sekä osallistunut kymmeniin ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla. Teokset ovat tehty monivärimetalligrafiikan menetelmällä, jossa kuva syövytetään 2-3 kuparilevylle, joista se painetaan paperille. Tekniikka on haastava, sillä kaikki vaiheet tehdään käsityönä.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!