Oulun Taka-Lyötyn kadun toiminta siirtyy Kauppurienkadulle 3.4.2017 alkaen

Siirrämme OmaHammaslääkäri Taka-Lyötyn vastaanottotoimintamme Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteydessä toimivalle hammaslääkärivastaanotolle Kauppurienkadulle maanantaina 3.4.2017. Oulun keskustassa sijaitsevat vastaanottotilat tarjoavat korkealuokkaisen hoitotekniikan monipuolisen hammashoidon toteuttamiseen hammaslaboratorion ja lääkärikeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Uudet yhteystiedot ja ajanvaraus:

Mehiläinen Oulu, Kauppurienkatu 9, 90100 Oulu. Puhelin: 010 273 8250

Katsottaessa Stockmannin kulmalta rantaan päin vastaanotto sijaitsee oikealla, Stadiumin vieressä. Parkkimahdollisuus Kivisydämen pysäköintitilassa. Pysäköintitilasta on suora yhteys hammaslääkärivastaanotolle 5. kerrokseen. Parkkeeraa auto Pallas-hissiyhteyden lähelle.