Soodapuhdistus 60 € (norm. 68 €) Ison Omenan vastaanotollamme!

Soodapuhdistus

Kaipaavatko hampaasi tehopuhdistusta? Soodapuhdistuksella poistetaan tehokkaasti mutta hellävaraisesti hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä pinnallisia värjäytymiä. Tarjoamme nyt soodapuhdistuksen hintaan 60 € (norm. 68 €) Ison Omenan vastaanotollamme Espoossa syyskuun loppuun saakka. Saat edun käyttöösi koodilla ”Lohkotut hinnat”.

Varaa aika soodapuhdistukseen suoraan Hammas Mehiläinen Iso Omenan vastaanotosta tai puhelimitse numerosta 010 273 8350. Hammas Mehiläinen Iso Omena sijaitsee kauppakeskuksen palvelutorilla 3. kerroksessa, suoraan 2. kerroksessa olevan H&M:n yläpuolella.

Hammas Mehiläinen Iso Omena on poikkeuksellisesti avoinna myös lauantaina 9.9. klo 10-14.

Mikä on hampaiden soodapuhdistus?

Soodapuhdistuksella poistetaan tehokkaasti mutta hellävaraisesti hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä mm. kahvin, teen ja tupakoinnin aiheuttamia pinnallisia värjäytymiä. Soodapuhdistus ajalla voidaan tehdä myös jauhepuhdistus, joka soveltuu hampaan keinojuurien eli implanttien puhdistukseen. Soodapuhdistuksella voidaan poistaa plakkia ja värjäytymiä myös oikomishoidon kojeista. Sooda- ja jauhepuhdistuksien hintaan sisältyy hampaiden fluorikäsittely.

Puhdistus tapahtuu yhdellä vastaanottokäynnillä ja se voidaan tarvittaessa toistaa useita kertoja vuodessa. Puhdistus ei vaurioita hampaan kiillettä eikä limakalvoja.

Hampaiden soodapuhdistukseen ei tarvita hammaslääkärin lähetettä, koska esteettisistä toimenpiteistä ei voida myöntää KELA-korvausta.

Varattava hoitoaika soodapuhdistukseen on 30 minuuttia.