Puuttuuko sinulta hammas? Tule maksuttomalle iltavastaanotollemme 15.11.!

Hammas Mehiläinen

Tervetuloa Hammas Mehiläisen iltavastaanotolle Iso Omenan toimipisteeseemme keskiviikkona 15.11. klo 16-19. Arvioimme iltavastaanotolla puuttuvan hampaan korvaamisen kestävällä implantilla tai proteettisella ratkaisulla. Tilaisuudessa paikalla ovat hammaslääkärit HLL Sanna-Mari Putkonen ja HLT protetiikkaan erikoistuva Antti Kämppi sekä Dentsply-Sironan implanttiedustaja Satu Hermunen.

Hoitovaihtoehtojen kartoitus, hammaslääkärin yksilöllinen hoitosuunnitelma kustannusarvioineen sekä hoidon tueksi otettava mahdollinen röntgenkuva ovat asiakkaalle maksuttomia. Paras hoitomuoto- ja suunnitelma sekä kustannusarvio tehdään aina potilaskohtaisesti.

Mehiläisen implanttihoito mahdollistaa ehjän hammasrivistön ja kuntouttaa purennan lähemmäs alkuperäistä tilannetta.

Varaa aika iltavastaanotolle!

Varaa aikasi iltavastaanotolle numerosta 010 273 8350. Hammas Mehiläinen Iso Omena sijaitsee osoitteessa Piispansilta 11 02230 Espoo.

Tarjolla kahvia ja pientä syötävää. Lämpimästi tervetuloa!