Tervetuloa Hammas Mehiläisen valinnanvapausasiakkaaksi!

Hammashoidon valinnanvapaus

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Keski-Uudenmaan valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva hammashoitola toimii Hammas Mehiläinen Hyvinkään yhteydessä.

Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapauskokeilun vastaavana hammaslääkärinä toimii Aileen Handolin sekä vastaavana suuhygienistinä Sanna Korte.

Mitä palveluita Hammas Mehiläisen valinnanvapausasemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasemalta julkista suun terveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli hammaslääkärin sekä suuhygienistin vastaanottopalvelut, sisältäen tarvittavat kuvantamispalvelut. Suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilun palveluiden sisältö on kuvattu tarkemmin Keski-Uudenmaan soten sääntökirjassa.

Miten Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausaseman asiakkaaksi voi listautua?

Keski-Uudenmaan kokeilukuntien asukkaat pääsevät valitsemaan suun terveydenhuollon palveluntuottajan 8.1.2018 alkaen. Aluksi valinnan voi tehdä vain Hammas Mehiläisen Hyvinkään valinnanvapausasemalla paikan päällä tai oman kunnan hammashoitolassa.  Asiakkaaksi voi listautua verkossa tämänhetkisen tiedon mukaan tammikuun loppuun mennessä. Sähköisen palvelun käyttö vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa palveluntuottajaa kuuden kuukauden välein.

Mitä Hammas Mehiläinen valinnanvapausasemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut ovat täysin samat kuin julkisella sektorilla. Kaupunki perii asiakasmaksut.

Huomaathan, että Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasema sekä samassa osoitteessa sijaitseva Hammas Mehiläisen yksityinen hammaslääkärivastaanotto ovat erillisiä yksiköitä. Voit käyttää Mehiläisen työterveyshuoltoa ja itse maksavana asiakkaana myös yksityislääkäri ja -hammaslääkäripalveluita, vaikka listautuisitkin Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausaseman asiakkaaksi.

Hoitoon pääsy

Aseman aukioloaikoina saat asiantuntevan palvelun Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasemalta nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ajanvarauksella. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla Hammas Mehiläisen valinnanvapausasemalle numeroon 010 273 8410.

Aseman sijainti

Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasema sijaitsee kauppakeskus Willan 3. kerroksessa osoitteessa Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää.

Aukioloajat

Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasema on auki arkipäivisin maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin klo 8-15. Puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin kello 8-16.

Yhteystiedot

Hammas Mehiläinen Hyvinkää
Kauppakeskus Willa, 3. kerros
Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää

Puhelin: 010 273 8410 (suora numero Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasemalle). Käytössämme on takaisinsoittoautomaatti. Jos emme pysty heti vastaamaan puheluusi, niin soitamme sinulle pian takaisin.

Lue lisää:

Suun terveydenhuollon valinnat alkavat tammikuussa