Tervetuloa Hammas Mehiläisen valinnanvapausasiakkaaksi!

Hammashoidon valinnanvapaus

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Uudenmaan alueellisessa valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva hammashoitola toimii Hammas Mehiläinen Hyvinkään yhteydessä.

Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapauskokeilun vastaavana hammaslääkärinä toimii Aileen Handolin sekä vastaavana suuhygienistinä Sanna Korte.

Mitä palveluita Hammas Mehiläisen valinnanvapausasemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasemalta julkista suun terveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli hammaslääkärin sekä suuhygienistin vastaanottopalvelut, sisältäen tarvittavat kuvantamispalvelut. Suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilun palveluiden sisältö on kuvattu tarkemmin Keski-Uudenmaan soten sääntökirjassa. Halutessasi voit tutustua myös suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilun usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausaseman asiakkaaksi voi listautua?

Uudenmaan kokeilukuntien asukkaat pääsevät valitsemaan suun terveydenhuollon palveluntuottajan 8.1.2018 alkaen. Valinnan voi tehdä Hammas Mehiläisen Hyvinkään valinnanvapausasemalla paikan päällä tai oman kunnan hammashoitolassa.  Asiakkaaksi voi listautua myös verkossa.

Sähköisen palvelun käyttö vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa palveluntuottajaa kuuden kuukauden välein.

Mitä Hammas Mehiläinen valinnanvapausasemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut ovat täysin samat kuin julkisella sektorilla. Kaupunki perii asiakasmaksut.

Huomaathan, että Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasema sekä samassa osoitteessa sijaitseva Hammas Mehiläisen yksityinen hammaslääkärivastaanotto ovat erillisiä yksiköitä. Voit käyttää Mehiläisen työterveyshuoltoa ja itse maksavana asiakkaana myös yksityislääkäri ja -hammaslääkäripalveluita, vaikka listautuisitkin Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausaseman asiakkaaksi.

Hoitoon pääsy ja ajanvaraus

Aseman aukioloaikoina saat asiantuntevan palvelun Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasemalta nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ajanvarauksella. Ajan varaaminen onnistuu ainoastaan soittamalla Hammas Mehiläisen valinnanvapausasemalle numeroon 010 273 8410. Käytössämme on takaisinsoittoautomaatti. Jos emme pysty heti vastaamaan puheluusi, niin soitamme sinulle pian takaisin.

Huomioithan, että verkkoajanvaraus ei ole mahdollinen pilotin asiakkaille.

Aukioloajat

Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasema on auki arkipäivisin maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin klo 8-15. Puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin kello 8-16.

Aseman sijainti

Hammas Mehiläinen Hyvinkään valinnanvapausasema sijaitsee kauppakeskus Willan 3. kerroksessa osoitteessa Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää.

Lue lisää:

Suun terveydenhuollon valinnat alkavat tammikuussa

Hammas Mehiläinen mukana suun terveyden valinnanvapauskokeilussa