Hammas Mehiläinen Lohja toimii nykyaikaisissa, täysin uudistetuissa tiloissa aivan Lohjan keskustassa.

Vastaanotolla työskentelee kaksi kokenutta yleishammaslääkäriä, suu- ja leukakirurgiaan erikoistuva hammaslääkäri sekä suuhygienisti. Suuhygienistille aikoja myös lauantaisin.

Hammaslääkäreidemme palveluihin kuuluvat tavallisimpien toimenpiteiden, kuten tarkastusten ja paikkauksien, lisäksi myös parodontologiset toimenpiteet, hampaiden poistot, juurihoidot, proteettiset ratkaisut sekä CEREC-kruunut. Myös implantointi ja kirurgiset toimenpiteet onnistuvat Lohjan vastanotolla suu- ja leukakirurgiaan erikoistuvan hammaslääkärimme ajanvarauskirjan puitteissa. Hoidamme potilaita tarvittaessa myös nukutuksessa – kysy lisää vastaanotoltamme.

Suuhygienistin palveluvalikoimaan kuuluu hammaskivenpoiston lisäksi hampaiden valkaisukonsultaatiot ja valkaisuhoidot, omahoidon ohjaus, hammaskorujen kiinnittäminen, sooda- ja pastapuhdistukset sekä alginaattijäljennösten ottaminen. Hammaskivenpoisto onnistuu myös paikallispuudutuksessa.

Palveluihimme kuuluvat myös laboratoriopalvelut (esim. PAD-näytteiden otto) ja röntgenkuvaus (intraoraali- ja panoraamakuvaus). Vastaanotollamme onnistuu myös hammashoito nukutuksessa. Nukutushoitopäivistä voit kysyä lisää vastaanotolta.