Anna Pettersson

Vastaava hoitaja / Suuhygienisti

Olen sosiaali- ja terveyslan lupa- ja valvontaviraston laillistama ja hyväksymä ammattihenkilö. Olen työskennellyt koko urani yksityissektorilla hoitaen eri ikäisiä ja eri kulttuureista tulevia asiakkaita. Lisäkoulutus ja kurssit ovat meillä Oma Hammaslääkäri -asemilla vuosittaista, viimeisimpänä olen käynyt vuonna 2016 suuhygienisti vaikuttajana – implanttipotilas suuhygienistin hoidossa -kurssin.

Suuhygienistin työ pähkinän kuoressa on suun terveyden edistämistä ja ylläpitoa, suusairauksien ehkäisyä, hoitoa sekä kuntoutusta. Suuhygienistinä toimin yhteistyössä hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa, jotta onnistumme räätälöimään juuri Sinulle oikeanlaisen hoitokäynnin. Pidän suuhygienistin suorittamaa ylläpitohoitoa erittäin tärkeänä ja toivon aina asiakassuhteiden kestävän vuosia.

Hammaslääkäri sekä suuhygienisti käynnit jännittävät monia, voit kuitenkin saapua vastaanotolleni puhdistukseen huoletta. Hellä hoito on jokaisen oikeus. Suuhygienistinä minua kiinnostaa hoito vauvasta vaariin. Erilaiset proteettiset ratkaisut tuovat minulle mielenkiintoa ja sopivasti haastetta työpäiviini. Olen myös kiinnostunut esteettisestä hammashoidosta, jossa hoitoketjun jäsenenä useinmiten toteutan tehopuhdistukset sekä valkaisevat hoidot.

Mottoihini kuuluu ”Tule sellaisena kuin olet!”

Kiinnostuksen kohteet

  • Parodontologia
  • Esteettinen hammashoito

Kielitaito

  • Suomi, äidinkieli
  • Ruotsi, sujuva
  • Englanti, sujuva