Jussi Virtanen

Vastaava hammaslääkäri

Jussi on koulutukseltaan yleishammaslääkäri ja valmistunut Turun yliopistosta. Hän on koko työuransa työskennellyt yksityissektorilla Mehiläisen Oma Hammaslääkäri -vastaanotolla ja vuodesta 2013 Jussi on toiminut Aurakadun vastaavana hammaslääkärinä. Tämän lisäksi Jussilla on vahva akuuttihammashoidon työkokemus päivystyspisteistä ympäri Suomen.

Erityisesti Jussi arvostaa pitkäaikaisia hoitosuhteita, jolloin potilaan hampaistossa säännöllisellä tutkimusvälillä ja riittävän tiheällä ehkäisevällä hoidolla saavutetaan tasapainoinen ja mahdollisimman hyvä terveys. Tällöin minimoidaan myös riskit mahdollisille arvokkaammille hoitotoimenpiteille.

Hammashoitokäynti jännittää hyvin monia meistä. Jussin vastaanotolle voit saapua huoletta, koska hampaiston tilanne, hoitosuunnitelma ja hoidon kulku selvitetään potilaalle aina perusteellisesti ja rauhallisesti. Itse hoito tapahtuu rauhallisesti, tarvittaessa kaikkia kivunlievityskeinoja käyttäen. Myös sedaatiohammashoito on mahdollista Jussin ja anestesialääkärin yhteistyönä.

Jussi tekee kaikkea perushammashoitoa sekä irrotettavia proteesirakenteita, keraamisia kruunuja ja -siltarakenteita.

Omille potilailleen Jussilta löytyy aina päivystysluonteisia aikoja akuuttivaivan yllättäessä, olipa kyseessä kylmin sydäntalvi tai aurinkoisin keskikesä.

Palvelua myös ruotsiksi.