Mari Maja

Suuhygienisti

Olen valikoitunut suuhygienistin ammattiin, koska pidän käsillä tekemisestä ja sosiaalisena persoonana saan samalla tehdä ihmisläheistä työtä. Työni plussana on itsenäinen työskentely.

Tehtäväni on suunhoidon ammattilaisena ehkäistä ja hoitaa suu- ja hammassairauksia ja yhteistyöllä hammaslääkärien kanssa hoidetaan jokaista yksilöllisesti. Päivääni kuuluvat hammaskiven ja väytymien poistoa, fluorauksia ja esteettistä hammashoitoa hampaiden valkaisun muodossa.

Jos pelottaa ja jännittää tai olet kipuherkkä, asiasta kannattaa aina mainita. Hellävarainen hoito puudutuksineen on mahdollista hoitotuolissani. Tavoitteena on hoitokokemus, joka saa sinut palaamaan tuoliini uudestaan. Tärkeänä pidänkin ylläpitohoidossa jatkumoa, sillä pitkäaikainen hoitosuhde on molempien etu. Kynnys itse hammashoitoon madaltuu, kun löytää luotettavan ammattilaisen.

Minulta saat apua ja tukea omahoitoon kotona. Hampaiden hoito sujuu paremmin, kun on hyvät ja toimivat kotihoitovälineet. Suunhoitotuotteista ja hampaiden hoidosta kannattaa kysyä, kun siihen on mahdollisuus.

Karrikoiden Cheekiä, anna mun olla syypää sun hymyyn!