Hammashoitokokonaisuuksien hinta-arvioiden muodostaminen ilman asianmukaista tutkimusta on vaikeaa. Esimerkiksi yksinkertainen hampaan lohkeaminen ja sen vaatimat korjaustoimenpiteet voivat vaihdella huomattavasti tapauksesta riippuen. Pidemmällä aikavälillä hammashoidon kustannuksiin vaikuttaa selkeästi enemmän pysyvä, vakiintunut hammaslääkärisuhde, kuin yksittäisen toimenpiteen kustannus. Hyvin hoidettu hampaisto pysyy varmemmin hyvässä kunnossa. Mehiläisen hammaslääkäri tuntee juuri Sinun hampaistosi tilan parhaiten ja pystyy siten arvioimaan tarvittavan toimenpiteen tai toimenpidekokonaisuuden tarpeen, laajuuden ja kustannukset.

Mehiläisen hammaslääkärivastaanotolla pyrimme huolehtimaan laadukkaasta, korkeatasoisesta hammashoidosta ja sen parhaasta mahdollisesta saatavuudesta. Hyvään huolenpitoon kuuluu huolellinen tarkastus ja tarvittavat röntgentutkimukset, joiden perusteella teemme tarvittaessa kirjallisen kustannusarvion ja hoitosuunnitelman. Luonnollisena osana ylläpitohoitoa palveluihimme kuuluu säännölliset määrä-aikaistarkastukset sekä kiireellisissä tapauksissa nopea pääsy vastaanotolle.

Hammastarkastuksen hinta Mehiläisen hammaslääkärivastaanotolla on 69 € (KELA-korvauksen jälkeen 53,50 €) Panoraama röntgenkuva useimmilla Mehiläisen hammaslääkärivastaanotolla on 99 € (KELA-korvauksen jälkeen 90€).

Kelan suorakorvauksen saamisen edellytyksenä on, että maksun yhteydessä esitetään voimassa oleva Kela-kortti.

Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Yksityisasiakkaan maksutavat ovat käteinen*, pankkikortti (Debit, VisaElectron, Maestro, Visa, MasterCard, Amex ja Diners) ja ePassi. Lasku- ja erämaksupalvelun hoidamme yhteistyökumppanimme SVEA Ekonomin kautta. Mikäli toimistopalvelumme ovat suljettuna, laskutamme kaikki yksityisasiakkaiden käynnit laskuna yhteistyökumppanimme kautta.

Poliklinikkamaksu veloitetaan käyntikerroittain.

Tervetuloa!

Ajanvaraus numerosta 010 273 8000

*Hammas Mehiläisen Tikkurilan, Nokian, Mikkelin, Lahden, Kuopion ja Iisalmen vastaanottojen yksityisasiakkaan maksutavat ovat joko pankkikortti tai SVEA Ekonomin tarjoama lasku- tai erämaksupalvelu.