Hammashoitokokonaisuuksien hinta-arvioiden muodostaminen ilman asianmukaista tutkimusta on vaikeaa. Esimerkiksi yksinkertainen hampaan lohkeaminen ja sen vaatimat korjaustoimenpiteet voivat vaihdella huomattavasti tapauksesta riippuen. Pidemmällä aikavälillä hammashoidon kustannuksiin vaikuttaa selkeästi enemmän pysyvä, vakiintunut hammaslääkärisuhde, kuin yksittäisen toimenpiteen kustannus. Hyvin hoidettu hampaisto pysyy varmemmin hyvässä kunnossa. Mehiläisen hammaslääkäri tuntee juuri Sinun hampaistosi tilan parhaiten ja pystyy siten arvioimaan tarvittavan toimenpiteen tai toimenpidekokonaisuuden tarpeen, laajuuden ja kustannukset.

Mehiläisen hammaslääkärivastaanotolla pyrimme huolehtimaan laadukkaasta, korkeatasoisesta hammashoidosta ja sen parhaasta mahdollisesta saatavuudesta. Hyvään huolenpitoon kuuluu huolellinen tarkastus ja tarvittavat röntgentutkimukset, joiden perusteella teemme tarvittaessa kirjallisen kustannusarvion ja hoitosuunnitelman. Luonnollisena osana ylläpitohoitoa palveluihimme kuuluu säännölliset määrä-aikaistarkastukset sekä kiireellisissä tapauksissa nopea pääsy vastaanotolle.

Hammastarkastuksen hinta Mehiläisen hammaslääkärivastaanotolla on 65 € (KELA-korvauksen jälkeen 49,50 €) Panoraama röntgenkuva useimmilla Mehiläisen hammaslääkärivastaanotolla on 88 € (KELA-korvauksen jälkeen 79 €).

Kelan suorakorvauksen saamisen edellytyksenä on, että maksun yhteydessä esitetään voimassa oleva Kela-kortti.

Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan ajan viimeistään edellisenä arkipäivänä kello 12 mennessä. Pidämme oikeuden veloittaa myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamattomasta käynnistä seuraavasti: 30 minuutin ajasta 60 € ja 60 minuutin ajasta 80 €.

Yksityisasiakkaan maksutavat ovat käteinen*, pankkikortti (Debit, VisaElectron, Maestro, Visa tai MasterCard) tai OmaHammaslääkäri-erämaksupalvelu. Voit valita maksutavaksi erämaksupalvelun, mikäli olet yli 20-vuotias, sinulla on kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä suomalainen sosiaaliturvatunnus ja luottotietosi ovat kunnossa. Palveluntarjoajamme kautta saat erämaksuvaihtoehdon valitessasi kaksi viikkoa kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Tervetuloa!

Ajanvaraus numerosta 010 273 8000

*Mehiläisen hammaslääkärien Tikkurilan vastaanotolla yksityisasiakkaan maksutavat ovat joko pankkikortti tai OmaHammaslääkäri-erämaksupalvelu.