Suun hyvinvointi on osa kokonaisterveyttäsi. Säännöllinen hampaiden ja suun tarkastus on tärkeä tekijä mahdollisten ongelmien korjaamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. Tarkastuskäynnillä hammaslääkäri tutkii hampaiden lisäksi suun limakalvot, hampaiden yleisen toimivuuden ja mahdolliset ienongelmat, sekä arvioi mahdollisesti tulevaisuudessa ilmenevät ongelmat.

Kokoleuan röntgenkuvaus on osa asianmukaista tutkimusta, jolla varmistetaan ettei hampaiden paikkojen alta, juurenkärjistä tai leukaluusta löydy piileviä ongelmia tai hoidontarvetta.

Tehdyn tarkastuksen ja röntgenkuvauksen perusteella tehdään hoitosuunnitelma sekä kustannusarvio, tarvittaessa eri hoitovaihtoehtojen mukaisesti, ja hoidon eteneminen suunnitellaan yksilöllisesti tilanteen ja tarpeen mukaan.

Pääsääntöisesti hampaisto on hyvä tarkastuttaa kerran vuodessa, sillä hampaat voivat reikiintyä myös täysin oireettomasti. Hammas Mehiläisen hammaslääkäri tietää ja tuntee suusi tilanteen parhaiten ja siksi palveluumme kuuluu säännöllinen kutsu määrä-aikaistarkastukseen näin sovittaessa. Hoitosuhde omaan tuttuun ja turvalliseen hammaslääkäriin on parasta hampaiden ylläpitohoitoa ja johtaa myös hammashoidon kustannusten pienenemiseen hoidontarpeen vähentyessä.

Yleishammashoitoon kuuluvat kaikki tavanomaiset hammashoitotoimenpiteet ja hammaslääkärin tilannearvion mukaan erikoishammaslääkärin ja/tai suuhygienistin palvelut:

  • tarkastukset/vuositarkastukset
  • paikkaukset
  • juurihoidot
  • akuutit särkytapaukset tai muu akuutti hoidontarve
  • tavanomaiset hampaan postot
  • irtoproteesit
  • kruunut ja sillat
  • laajemmat hoitokokonaisuudet ja lähetteet erikoishammaslääkärille sekä suuhygienistille

Erikoishammaslääkärimme hoitavat erikoisosaamista edellyttävät vaativammat toimenpiteet ja hoidot. Suuhygienistimme ovat suu- ja hammassairauksien ehkäisyn sekä varhaishoidon ammattilaisia, jotka huolehtivat hammaskiven poistosta ja ientulehduksen hoidosta sekä antavat juuri sinulle sopivia kotihoitovinkkejä.

Hammas Mehiläisen hammaslääkäriasemilla yleishammaslääkärit, erikoishammaslääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat muodostavat hoitotiimin, joka tarjoaa parasta mahdollista hoitoa juuri sinulle.

Ajanvarausnumerostamme 010 273 8000 voit varata ajan tarkastukseen. Vastaanotollamme on käytössä Kelan suorakorvausjärjestelmä, joten sinun ei tarvitse erikseen hakea korvauksia. Otathan Kela-korttisi mukaan vastaanotolle.