Det är svårt att göra en kostnadsberäkning för tandvårdshelheter utan en ändamålsenlig undersökning. Till exempel de korrigerande ingrepp som en enkel spricka i tanden kräver kan variera betydligt från fall till fall. På lång sikt påverkas tandvårdens kostnader klart mera av en bestående, etablerad tandläkarrelation än kostnaden för en enskild åtgärd.. Tänder som sköts bra hålls säkrare i bra skick. Hammas Mehiläinen har bäst koll på tillståndet hos Dina tänder och kan således bedöma behovet och omfattningen av en åtgärd eller åtgärdshelhet och beräkna dess kostnader.

På Hammas Mehiläinen-mottagning strävar vi efter en kvalitativ och högklassig tandvård och försöker göra den så tillgänglig som möjligt. Till en god omsorg hör en noggrann kontroll och behövliga röntgenundersökningar, på basis av vilka vi gör en skriftlig kostnadsberäkning och vårdplan vid behov. Våra tjänster omfattar regelbundna kontroller som en naturlig del av underhållsbehandlingen samt i brådskande fall en snabb åtkomst till mottagningen.

Priset för en tandkontroll på Hammas Mehiläinen-mottagningen är 65 € (efter FPA-ersättningen 49,50 €). Priset för en Panoraama röntgenbild på de flesta Hammas Mehiläinen-mottagningar är 88 € (efter FPA-ersättningen 79 €).

Vid förhinder ber vi er avboka senast föregående vardag före klockan 12. Vi förbehåller oss rätten att fakturera för de tjänster som avbokats senare eller som inte alls avbokats enligt f öljande: För en 30 minuters tid 60 € och för en 60 minuters tid 80 €.

Välkommen!

Tidsbokning på nummer 010 273 8000