Mehiläinen tarjoaa monenlaisia työmahdollisuuksia hammaslääkäreille ja hoitohenkilökunnallekin sekä muille sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoille. Hammaslääkäriasemillamme voit työskennellä eri puolilla Suomessa esimerkiksi hammaslääkärinä, erikoishammaslääkärinä, hammashoitajana, suuhygienistinä tai välinehuoltajana.

Huolehdimme perehdytyksestäsi ja ammattitaidostasi tarjoamalla hyvät konsultointimahdollisuudet, tiimin tuen sekä järjestämällä säännöllisesti koulutustilaisuuksia.

Uskomme, että työntekijöiden omalla työhyvinvoinnilla on suuri merkitys myös palvelua saavan asiakkaan hyvinvoinnille. Kiinnitämme siksi erityistä huomiota asioihin, jotka tukevat työssä jaksamista. Tarjoamme valinnanvapautta ja joustavuutta työajoissa sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Ilmoitamme avoimista työpaikoista rekrytointijärjestelmässämme sekä TE-palvelut-sivuilla. Jos toivomaasi työtehtävää ei juuri nyt ole tarjolla, jätä meille avoin hakemuksesi oheisella lomakkeella tai rekrytointijärjestelmässä, jossa voit päivittää profiilitietojasi.