Hammas Mehiläinen Espoo Iso Omena toimii nykyaikaisissa, täysin uusissa tiloissa kauppakeskus Iso Omenan laajennusosan 3. kerroksessa.

Vastaanotolla työskentelee neljä yleishammaslääkäriä ja kolme suuhygienistiä. Lisäksi vastaanotollamme työskentelee protetiikkan erikoishammaslääkäri, sekä suu- ja leukakirurgi ja suu- ja leukakirurgiaan erikoistuva hammaslääkäri.

Yleishammaslääkäreidemme palveluihin kuuluvat tavallisimpien toimenpiteiden kuten tarkastusten ja paikkausten lisäksi myös parodontologiset toimenpiteet, hampaiden poistot, juurihoidot ja proteettiset ratkaisut. Oikomishoidon toimenpiteet ja oikomishoidon erikoishammaslääkärin palvelut löydätte Hammas Mehiläinen Tapiolan toimipisteestä.

Suuhygienistin palveluvalikoimaan kuuluu hammaskiven poiston lisäksi hampaiden valkaisuhoidot, omahoidon ohjaus, hammaskorujen kiinnittäminen, sooda- ja pastapuhdistukset, sekä alginaattijäljennösten ja röntgenkuvien ottaminen.

Vastaanotollamme otetaan intraoraalikuvien lisäksi myös panoraama-röntgenkuvia.

Erikoishammaslääkärin vastaanotolle saavutaan hammaslääkärin lähetteellä. Suu- ja leukakirurgimme suorittavat hampaiden leikkaukselliset poistot ja implantoinnit, sekä muut vaativimmat toimenpiteet. Erikoishammaslääkäreiden toimenpiteille on oma hinnasto, lisätietoa hinnoistamme saa vastaanotolta.

Iso Omenan toimipisteessä ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta käyttää Espoon kaupungin palveluseteliä.