Hämeenlinnan vastaanotto tarjoaa korkealaatuiset hammashoidolliset palvelut. Hammas Mehiläinen -ketjuun liittymisen myötä vastaanotto varustetaan moderneilla hoitolaitteilla ja mm. digitaalisella röntgenkuvantamispalvelulla.

Vastaanoton erikoispalveluihin kuuluu näkymätön Invisalign-oikomishoito. Invisalign-oikomishoito jaetaan useaan eri oikomiskalvoon, joita vaihdetaan tyypillisesti kahden viikon välein. Jokainen vaihdettu kalvo on hieman lähempänä lopullista haluttua tulosta.

Hämeenlinnan vastaanotto tarjoaa myös laadukasta 3D röntgenkuvaan perustuvaa ja ohjatusti tehtyä implantointia. Tällä tekniikalla jokainen implantti voidaan asettaa täysin 3D ohjatusti juuri haluttuun sijaintiin vaurioittamatta viereisiä hampaita ja mahdollistamalla hyvän, esteettisen ja hygienisen implanttihampaan valmistuksen. Tästä ei välttämättä tule lisäkustannuksia implantin laitossa koska tehokkuuden ansiosta kirurginen ja päälirakenteen valmistus on huomattavasti helpompaa ja varmempaa.
Vastaanoton muita erikoispalveluja ovat myös purennan kuntoutus ja esteettisen hammashoidon toimenpiteet. Purennan kuntoutus on mahdollista tehdä jopa viikossa, teettämällä vahajäljennökset hampaista ja sen jälkeen keraamiset kruunut. Mikäli asiakas haluaa muutosta hampaan muotoon tai ulkonäköön, on hampaaseen mahdollista tehdä keraaminen laminaatti. Keraamisella laminaatilla voidaan myös korjata värjäytyneitä, lohjenneita tai aukkoisia hampaita.
AJANKOHTAISTA
Hämeenlinnan Hammas Mehiläinen muuttaa Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteyteen osoitteeseen Talaskuja 3. Vastaanotto on suljettu muuton vuoksi 9-11.10 ja toiminta avataan uudessa toimipisteessä ma 14.10