Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitseva viiden hoitohuoneen hammashoitola tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat hammashoidolliset palvelut. Vastaanottomme on perustettu vuonna 2014. Uusien tilojen lisäksi saamme työskennellä täysin uusien laitteistojen ja välineistön kanssa.

Vastaanotollamme teemme asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista hoitoa:  Protetiikkaa, hampaiston ja purennan kuntoutusta, esteettistä hoitoa, oikomishoitoa, implanttihoitoja sekä kirurgiaa.

Oikomishoidon ja kirurgian erikoishammaslääkärin konsultaatiokäynnillä saat tietoa hoitovaihtoehdoista ja niiden kustannuksista. Vastaanotollamme on myös mahdollisuus ottaa oikomishoitoon liittyviä lateraalikalloröntgenkuvia.

Seinäjoen Hammas Mehiläisen vastaanotolla on myös mahdollisuus nukutushammashoitoon. Ensimmäisellä tarkastuskäynnillä saat nukutushammashoitoa varten hoidon tarpeen arvioinnin ja kustannusarvion.

Vastaanotollamme työskentelee suuhygienisti, jolle voi varata ajan hammaskivenpoiston lisäksi myös hampaiden valkaisuun.

Tarjoamme vastaanottoaikoja myös iltaisin.

Halutessasi lähetämme sinulle muistutuksen määräaikaistarkastuksista ja hammaskivenpoiston ajankohdasta.

Hammas Mehiläisellä hoidot voit myös maksaa sinulle sopivissa erissä SVEA-lasku- ja erämaksupalvelun kautta. Lisätietoa saat asiakaspalvelusta ja vastaanotolta.

Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä.