Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat suun terveydenhoitoa kaikenikäisille potilaille. Saat meiltä perushammashoidon palvelut, kuten hammastarkastukset, sekä kattavat erikoishammaslääkäripalvelut, kuten oikomis- ja implanttihoidot, proteettiset hoidot, sekä apua iensairauksiin. Meillä palvelevat myös ammattitaitoiset suu- ja leukakirurgit.

Hammas Mehiläinen Turku NEO:sta saat myös esteettisen hammashoidon palvelut, kattavat suuhygienistin palvelut ja röntgenkuvat.

· perushammashoito

· oikomishoito

· iensairauksien hoito

· protetiikka

· suukirurgia

· implanttihoito

· esteettinen hammashoito

· suuhygienistin palvelut

· nukutushammashoito

· röntgentutkimukset

· hammaslaboratorion palvelut

Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, joten saat asiantuntevaa ja nopeaa hammashoitopalvelua viikonpäivästä riippumatta.

Näin tulet meille

Hammas Mehiläinen Turku NEO:n vastaanotolle on helppo saapua kävellen, pyörällä, bussilla tai omalla autolla. NEO -talo sijaitsee Kupittaan juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Pysäköinti

NEO -talossa on lämmin parkkihalli, jossa on maksuton kahden tunnin asiakaspaikoitus parkkikiekolla. Jos asiointisi NEO:ssa kestää yli kaksi tuntia, voit pyytää asiakaspalvelusta erillisen pysäköintiluvan. Ulosajoa varten tarvitset koodin, jonka saat NEO:n vastaanotosta. Muistathan siis pyytää koodin käyntisi yhteydessä.

Parkkihalliin ajo Joukahaisenkadun puolelta. Parkkihalliin mahtuu enintään 2.15m korkealla autolla.

QPark veloittaa valvontamaksun 60€, mikäli parkkikiekko tai pysäköintilupa ei ole näkyvissä, tai aika on ylitetty. Mahdollisesta valvontamaksusta tulee reklamoida suoraan QParkkiin, mikäli se ei ole aiheellinen.